Ζωή χωρίς όρους

Ο Δρ Deepak Chopra έχει αναδειχτεί σε έναν από τους πιο δυναμικούς συγγραφείς στο χώρο της ιατρικής του σώματος-νου. Στο εκπληκτικό του best-seller «Κβαντική θεραπεία», διερεύνησε τη σχέση του νου με τις φαινομενικά θαυματουργικές ανανήψεις καρκινοπαθών και άλλων βαρέως ασθενούντων. Τώρα, στο «Ζωή χωρίς Όρους», έρχεται αντιμέτωπος με μια ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση: τη θεραπεία των συναισθημάτων και του πνεύματος ως μέσο για την κατάκτηση της απόλυτης ελευθερίας

Αγοράστε αυτό το βιβλίο από το ηλεκτρονικό. βιβλιοπωλείο

Author: Deepak Chopra
Κατηγορία: Product ID: 260

Περιγραφή

Ο Δρ Deepak Chopra έχει αναδειχτεί σε έναν από τους πιο δυναμικούς συγγραφείς στο χώρο της ιατρικής του σώματος-νου. Στο εκπληκτικό του best-seller «Κβαντική θεραπεία», διερεύνησε τη σχέση του νου με τις φαινομενικά θαυματουργικές ανανήψεις καρκινοπαθών και άλλων βαρέως ασθενούντων. Τώρα, στο «Ζωή χωρίς Όρους», έρχεται αντιμέτωπος με μια ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση: τη θεραπεία των συναισθημάτων και του πνεύματος ως μέσο για την κατάκτηση της απόλυτης ελευθερίας.
Η νέα του αυτή διερεύνηση αρχίζει με τα καυτά ερωτήματα ενός γιατρού που νοιάζεται βαθιά για την ανθρώπινη φύση των ασθενών του: γιατί μερικοί ασθενείς «κάνουν τα πάντα σωστά» και, παρ’ όλα αυτά, δε βελτιώνονται; Γιατί άνθρωποι που πάσχουν από ανίατες ασθένειες, φαίνονται συχνά ανακουφισμένοι, σχεδόν ευτυχισμένοι, λες και ο θάνατος τους διδάσκει για πρώτη φορά πώς να ζουν; Τα ανθρώπινα όντα πρέπει να μαθαίνουν μόνο μέσα από τον πόνο και τη δυστυχία, ή μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να βρει κανείς νόημα και πληρότητα στη ζωή;
Γεμάτο από δραματικά περιστατικά, το «Ζωή χωρίς Όρους» συνδυάζει διάφορους κλάδους από τη σύγχρονη φυσική και τη νευροεπιστήμη μέχρι τις αρχαίες παραδόσεις της ινδικής σοφίας. Η άποψη που υποστηρίζει ο Δρ Chopra είναι ότι η αντίληψή μας δημιουργεί τις εμπειρίες μας -ζούμε μέσα στα όρια των συνεξαρτήσεών μας, και όμως η απεριόριστη ελευθερία βρίσκεται πέρα από αυτά. Ο εξωτερικός κόσμος -που ονομάζεται και «υλική πραγματικότητα»- μπορεί να μεταβληθεί δραστικά, αλλάζοντας τον κόσμο της εσωτερικότητας.
Μέσα από αυτό το βιβλίο, κάθε αναγνώστης θα αποκτήσει μια βαθύτερη επίγνωση για τις δυνάμεις της συνειδητότητας και ένα εμπνευστικό νέο όραμα για το απεριόριστο δυναμικό μας.